150724-havet

Ikväll åker jag och min favoritperson till Kreta för semester i en vecka! Bilden är från vår Rhodosresa för två år sedan. Nu blir det ett nytt äventyr och jag känner mig pirrig i magen. Kameran är redo, minneskorten tömda och väskorna packade. Jag hoppas på massor av sommarkänslor, många bad, goa skratt och många fina bilder. Wihooo, nu åker vi!

  1. Annicka skriver:

    Men hallå! Vad roligt att höra från dig! Jag har också varit ute ur bloggbubblan egentligen, eller det känns åtminstone som om det var länge sen jag verkligen var inne i bubblan, på riktigt. Går rätt många dagar emellan inläggen nu, men vi får se. Kanske kommer peppen tillbaka. Vad kul att du tänkte blogga lite ibland. Jag kommer tillbaka :) ! Hoppas allt är fint med dig! Ha en härlig semester! :) Kram

    — svarat på personens sida.
  2. Neha skriver:

    Superfin bild och ha så kul:)

    Åh, tack! :)

Kommentarer besvaras i kommentarsfältet.

Kommentarer besvaras i kommentarsfältet.