Så har jag avverkat en hel drös med dagar utan att ge ifrån mig ett endaste litet knyst. Den artonde september fick vi nycklarna till vårt nya hem och några dagar senare gick det stora flyttlasset. Vi har bott här i över en månad nu och vi trivs väldigt bra båda två. Det är en ny situation på många sätt, men vi har stegvis börjat bo in oss mer och mer, och nog har vi allt börjat vänja oss. Det är mysigt när saker kommer på plats så som de varit innan och det är också mysigt med nya små påhitt anpassade efter hur vi vill ha det nu. Jag är glad och tacksam över att vara på den här sidan om allt fixande, och jag tycker det är skönt att vi börjat landa mer permanent nu.

Det känns som om jag lite blivit en ny person på sistone. Eller egentligen är det väl inte alls konstigt med så många förändringar på samma gång, men jag har gett mig en nystart med många saker det senaste. Det är kul och har också varit praktiskt att starta lite nya rutiner sedan flytten, rutiner som jag nu stadigt håller fast vid. Jag tycker om hur jag börjar mina dagar numera och jag känner att jag hamnat i ett bra flow på den fronten. Det ger mig en go start och botar morgon-grumligheten i huvudet på ett bra sätt. Sedan kan jag ta mig an en ny dag.

Så många tankar har samlats i mitt huvud sedan sist. Så mycket nya tankar, nya funderingar, nya intryck att sortera och placera. Jag längtar höstig inspiration, ritande, skapande, toner av ljuv musik. Jag längtar efter ett lugn att svepas in i, ett hemtamt lugn som känns mera förutsägbart. Jag tror jag behöver vila lite på intrycksfronten ett tag.

 Kommentarer besvaras i kommentarsfältet.

 Kommentarer besvaras i kommentarsfältet.