Balans

Om jag ska ge en svepande överblicksbeskrivning av min tillvaro så är det en beskrivning som kantas av balans. Jag har en plan för hur jag vill att en vardagsvecka ska se ut för mig, hur jag vill lägga upp mitt plugg och hur jag tar mig an en egen pluggdag, de dagar då jag inte är i skolan. Platsen för mitt flitiga plugg varierar och det är så lyxigt att få göra precis hur jag vill. Det finns en rörlighet, det finns luckor för förändring, men ärligt talat håller jag mig oftast inom min önskade ram.

Jag har mina tre danslektioner som avverkas på vardagskvällarna med fullständigt lyckorus, och jag har en kväll då jag njuter av att bara få komma hem och få lite andrum emellanåt. På helgen är jag fri och ledig, och jag skulle vilja påstå att jag har lärt mig hur jag ska göra för att slippa en ”allmän plugg-ångest” under den tid jag är ledig. Det är helt ljuvligt.

I köket används äggkastrullen, vattenkokaren, smoothie-mixern och brödrosten allra mest. I telefonen skapas spellistor som förgyller min själ och i kalendern för jag en peppig planering med mycket färg. Jag tycker om att känna mig fri och jag tror att jag lärt mig mycket om det på senaste tiden. Det känns fint, jag kämpar och jag njuter av resan under tiden. Mitt emellan mina olika moment ler jag, och kroppen fylls av ett glittrigt lugn.

 Kommentarer besvaras i kommentarsfältet.

 Kommentarer besvaras i kommentarsfältet.