160301-muren

Nu har jag tagit mig över ytterligare ett berg och andas ut. Jag har skrivit en tenta idag igen, och det känns lite som att mitt liv cirkulerar kring dessa berg som jag ska uppför och nerför. Ladda upp, prestera, och sedan slappna av. Men det är väl hela grejen med att plugga. Hur som helst: det känns otrooligt skönt (precis som det alltid gör efter)!

Jag är trött i både huvudet och kroppen, men jag har haft en himla go eftermiddag och kväll. Jag har chillat ett bra tag och sedan: sorterat papper, satt in i pärmar, röjt undan på mitt skrivbord, rensat mailen, tagit tag i småsaker som har legat på skrivbordet i kategorin ”ska fixa snart” – och nu är flera av de sakerna fixade! Ganska små saker visserligen, men ändå. Jag tycker att det är mysigt att städa upp på mitt skrivbord. Det har jag alltid tyckt, ända sedan jag var liten. Jag tycker väldigt mycket om att ha ordning på mina saker. Jag riktigt myser av det, haha, hur man nu kan göra det.

Fin kväll, fin känsla inuti mig och ett härligt lugn. Nu ska jag fortsätta småpilla lite, bara för att det är så härligt.

Kommentarer besvaras i kommentarsfältet.

Kommentarer besvaras i kommentarsfältet.