Sömnig och nöjd

160222-kludd

Jag ligger i soffan och chillar. Det är måndagskväll och jag känner mig väldigt nöjd med dagen. Egentligen har jag inte gjort så mycket annat än att plugga, handla, laga många matlådor och chilla, men jag har liksom fått gjort riktigt bra saker. Pluggandet gick väldigt trögt imorse, men jag kämpade på trots att det var motigt och hittade till sist ett bra flow där tiden bara flög iväg. Gött! Det känns också väldigt skönt att ha fixat så många matlådor för veckan.

När förra veckan började hade jag en bild över hur jag ville att min vecka skulle se ut. En pluggplan och även lite nya rutiner som jag ville hålla. Det blev en väldigt bra vecka och jag är taggad på att göra denna vecka bra den också. Med det menar jag inte att jag ska smacka på med tusen grejer att göra, utan det handlar mer om att hitta någon bra balans mellan plugg och fritid, känna när det får vara bra för dagen och få in de där pusselbitarna som jag behöver och vill ha. Jag är liksom taggad på att förbättra min vardag på något sätt. Hålla en bra struktur och känna hur jag vill ha det. Det har fungerat riktigt bra i några veckor nu och jag är så pepp på att fortsätta hålla det såhär.

Just nu är jag sömnig. Jag märker när jag skriver att meningarna inte riktigt flyter ur mig, som de vanligtvis gör, utan jag får stanna upp och fundera lite på hur de ska bli. Det är ett sömnighetstecken för mig. Min hjärna börjar liksom koppla ner nu och jag tänker på hur den där sängen kommer vara så go, mjuk och härlig att krypa ner i. Åh, det ska bli skönt!

 Kommentarer besvaras i kommentarsfältet.

 Kommentarer besvaras i kommentarsfältet.