160214-fyrverkerier

Nu har det gått ungefär en och en halv månad av det nya året. 2016. Jag tycker om känslan av att ha påbörjat ett nytt år och att ha så många månader framför sig. När jag fotade bilden på nyårsafton kommer jag ihåg att jag hade en pirrig, go känsla och kände mig förväntansfull inför det nya året. Jag tänkte på saker jag skulle vilja med det här året och blev så pepp och taggad. Jag känner fortfarande den där känslan ibland och vill liksom påminna mig om det.

Det kan låta hur klyschigt som helst, men jag tycker verkligen det känns fint att få skriva ett nytt blad och se vad detta år kommer att ge mig. 2015 blev ett fint och händelserikt år och jag har vuxit så mycket, lärt mig så otroligt mycket och lärt känna mig själv ännu mer. Jag blir så nyfiken på att se vad som kommer att hända detta år, och vad jag kommer att tänka och känna och uppleva. När jag tittar på bilden ser jag ett hjärta och jag känner liksom att yes, nu kör vi!

 Kommentarer besvaras i kommentarsfältet.

 Kommentarer besvaras i kommentarsfältet.