160212-fargbomb

Ojdå, nu har det nästan gått en hel månad sedan jag skrev här sist. Jag har velat skriva massa gånger, men jag har liksom haft så mycket att stå i. Det har varit så mycket annat som har tagit min tid och så vips så råkade dagarna springa iväg. Jag har iallafall längtat hit, längtat efter att försöka formulera mina tankar och hur jag känner om saker och ting, och sådär. Men för mig måste den här platsen bara betyda lust och mysighet, alltså: jag tänker inte försöka behålla någon strikt kontinuitet, för livet fungerar inte riktigt så. Åtminstone inte för mig. Jag är en såndär person som känner att det finns så mycket som drar i mig – hela tiden. Saker jag vill göra, saker som tar upp min tid, saker jag försjunker i och uppslukas av, och det är ju precis så det ska vara.

Jag kände för att toppa detta inlägg med en knasig färgbomb i en favoritfärgskala, redigerad så som jag redigerat så många bilder förr, d.v.s. helt knasigt och hur som helst och så blir det som en liten ruta av härliga mönster i fina färger. Sånt där som jag gillar.

Sedan jag skrev här sist så har jag (bland annat!): sett den där dansföreställningen jag nämnde (och många dansbitar var fullständigt: ”WOW, okej, mina ögon svimmar!” (?) och så medryckande att jag satt med världens dansglöd i hjärtat och ville bara dansa-dansa-dansa), kommit hem från Stockholm (hehe, det var ju ett bra tag sedan), dansat en del (wihoo!), ritat (mysigt!!!), pluggat som en tok (igen) och så har jag köpt mig ett par fantastiska färgpennor som jag suktat efter länge och som jag nu är helt kär i. Nu denna vecka blev jag plötsligt sjuk också en sväng, men jag har vandrat en stund på bättringsvägen (..hehe, kul uttryck..) och hoppas att jag kan få bli frisk och stark igen nu.

Jag känner mig så glad, och det har jag gjort ett tag nu. Jag känner mig liksom påhittig och i rörelse på ett väldigt fint och kul sätt. Jag känner mig taggad, och vill bara hoppa in i massa roliga projekt och nörda in mig och bli lycklig. Haha, the story of my life – på riktigt. Men åh. Det är så fint att vara glad och växande.

 Kommentarer besvaras i kommentarsfältet.

 Kommentarer besvaras i kommentarsfältet.