Pluggtugg med temugg

160114-pluggmugg

160114-pluggbok

160114-pluggpenna

Jag går omkring i ett pluggmoln. På lördag (taskigt val av dag!!) är det tenta och jag kämpar som en liten kotte. Jag skriver, funderar, sammanfattar, besvarar frågor, läser i boken, försöker greppa teorier, kommer på exempel att applicera dem på, googlar efter fler förklaringar, grubblar, fördjupar mig och blir alldeles insnöad.

Idag har det känts riktigt bra, men igår var det tufft. Det är lite sådär det blir när man liksom är sin egen boss – ibland känns det motigt och ibland har jag flow. Idag har varit en mycket bra dag och jag känner att jag har lärt mig väldigt mycket idag. Jag hoppas att jag vaknar pigg och glad imorgon och är taggad för ännu mera bokstäver, översiktskartor och förhoppningsvis kan skapa mig en ännu bättre överblick. Snart är det lördag och sedan, seedaaan: njuuutaaaaa!!

Kommentarer besvaras i kommentarsfältet.

Kommentarer besvaras i kommentarsfältet.