160108-trojan

160108-snotrad

Det har snöat precis hela dagen och täcket som ligger på marken blir allt tjockare för varje timma. Jag har fått snöflingor över hela ansiktet och det första jag gjorde när jag kom in var att byta till ett par varma, goa strumpor. Jag har min mest färgglada tröja på mig idag , och det är faktiskt så att varje gång jag har den på mig så blir jag alldeles glad och peppad. Jag har slutat skolan för dagen, men har några pluggtimmar framför mig där jag behöver beta av en del saker. Strax ska jag ta tjuren vid hornen och grotta in mig.

På bussen på vägen hem tänkte jag på hur glad jag är idag. Jag känner mig tillfreds, taggad, inspirerad, harmonisk, lycklig, lugn och stabil, på något sätt. Det är intressant hur stämningen inuti mitt huvud får mig att filtrera allting till någonting positivt, jag kan riktigt känna det – precis som jag gråa dagar kan känna mig alldeles vissen och det smittar då av sig på mina tankar. Så nu sitter jag här, känner mig peppad, ska strax ta tag i bra saker och sedan är det helg. Åh. Det är så fint att få känna såhär.

Kommentarer besvaras i kommentarsfältet.

Kommentarer besvaras i kommentarsfältet.