160105-plugg

Majoriteten av timmarna den här dagen har jag kämpat som en iller med pluggandet. Läst, läst, läst och läst – och sammanfattat, och så repeat på det. Känner mig mossig i huvudet, men det blir väldigt pluggigt nu framöver – det måste liksom bli det. Jag har haft ett väldigt härligt och fint jullov och inte pluggat ett dyft, vilket varit väldigt bra och skönt, men det innebär att jag nu står i en stor plugghög och får kavla upp armarna och kötta på ordentligt.

För att romantisera min pluggstund så sitter jag på en fantastisk, ergonomisk sittdyna som jag fick i julklapp och den tillåter min rumpa att sitta här i många timmar i streck utan att den blir helt tillplattad och ledsen (så fantastiskt bra grej!!). Jag har också tänt flera ljus för att liksom mysa till det lite. Och så slänger jag en blick ut genom fönstret och tittar på alla lägenheter utanför och konstaterar att det blir allt färre som har kvar sin julbelysning. Och sedan hoppar jag in bland bokstäverna igen och fortsätter som innan.

Kommentarer besvaras i kommentarsfältet.

Kommentarer besvaras i kommentarsfältet.