Tisdag, 150825

150825-rod

En dag som kantats av huvudvärk. Idag vet jag inte riktigt varför. Segt och störande. På andra sidan denna vecka väntar mitt nya liv, min nya höst, min nya vardag och mina nya rutiner. Jag känner mig taggad. Pluggstart och flytt, på en och samma gång, i en och samma vecka. Jag längtar efter att komma in i det nya mönstret och se hur jag pusslar ihop mina veckor. Det vankas en ny tid och jag är på hugget och nyfiken. Längtar nystart, bygga nytt och utforska. Det känns spännande, kul och lite pirrigt. Nu blir det nya steg på min väg och jag är så nyfiken på vad jag kommer att möta.

  1. N skriver:

    Usch vad jobbigt med huvudvärk..

    Jaa.. :(
  2. ISA skriver:

    hoppas värken går över, men blir sååå pepp för din skull med nya ”äventyr” som väntar! Sånt är så kul :)) och tack för dina kommentarer med! kram

    — svarat på personens sida.

Kommentarer besvaras i kommentarsfältet.

Kommentarer besvaras i kommentarsfältet.