150821-larv1

150821-larv2

Här har vi en larv som jag och mamma stötte på för några veckor sedan. Jag döpte den ganska snabbt till Urban (trots att jag inte kände honom i särskilt många minuter, och inte heller visste om den ville bli kallad för Urban (den kanske hellre gillar Göran eller Cassiopeia), och än mindre visste jag vad den hade för kön..), och jag bad honom posera lite finare, och sluta gå och gömma sig under grönfärgade ting så att jag inte kunde få en bra bild av honom. Till slut kom han ut från de gröna bladen och traskade lite mera öppet, så att jag kunde inspektera honom riktigt ordentligt. Grönt och rosa – vilken kombination! Jag tror bestämt att detta är den första larven jag har fotat. Check på den!

  1. My skriver:

    Wow, snyggaste larven någonsin :)
    Tänk om alla djur var sådär färgglada… Så häftigt det hade varit!

    — svarat på personens sida.

Kommentarer besvaras i kommentarsfältet.

Kommentarer besvaras i kommentarsfältet.