Sju dagar av värme

150820-kreta-1

150820-kreta-2

150820-kreta-3

150820-kreta-4

150820-kreta-5

150820-kreta-6

150820-kreta-7

För några veckor sedan gick vi omkring där, i den stekheta värmen på Kreta. Det stod alldeles still i luften, svetten var ett konstant faktum och alla kläder var alltid för varma. Vi frågade oss varför man (inklusive oss själva) åker till sådan värme frivilligt. Flera gånger kände jag mig helt genomkokt av värme, alldeles svag och utmattad, som om jag hade stekts och inte fått någon vätska på väldigt länge. Alla svalkande bad var därför alltid helt fantastiska; då kände vi oss äntligen som människor igen. Och att simma runt och snorkla med hela kroppen under ytan var så fridfullt och behagligt.

Vi hade en så fin vecka! Det kändes så lyxigt att få känna sig sådär semesterfri och bara ta dagen som den kommer. Det var härligt att ligga och sluka en bok sida upp och sida ner, och när som helst bara gå och doppa sig. Det var också alldeles ljuvligt att ligga i skuggan och bara vara. Det var verkligen häftigt att prova på att dyka igen, och återigen känna att jag besegrade mina rädslor. Men det absolut bästa, det var att få vara med dig. ❤

Kommentarer besvaras i kommentarsfältet.

Kommentarer besvaras i kommentarsfältet.