150817-lycklig

De senaste dagarna har jag befunnit mig i något slags eufori-lyckorus-tillstånd. Jag kan knappt tro att det är sant. Vi har äntligen fått en lägenhet! Jag har svårt att ta in den meningen, liksom riktigt greppa dess innebörd, för att det har varit en sån otroligt lång väntan och längtan och så mycket kämpande. Vi har sökt SÅ många lägenheter, drömt i flera år, och jag tänkte liksom för bara en vecka sedan att ”Nä, men det här kommer väl aldrig att gå…”.

Det smällde till i torsdags och i fredags fick vi beskedet och idag skrev vi på kontraktet! Plötsligt fick vi världens mega-tur, och lägenheten är fullkomligt perfekt för oss; läget, storleken, hyran och hur den ser ut är helt klockrent! Allting gick väldigt fort och nu sitter jag här och försöker förstå. Det här är min största dröm i livet just nu, och jag kan typ inte beskriva hur det känns att veta att om två veckor så kommer jag bo med min finaste favoritperson under samma tak – i våran lägenhet. ❤

Så många lyckotårar. Så många underbara, glada samtal med folk som jublar, skrattar och hälsar grattis. Det är typ svårt att beskriva hur det känns när vi drömt om detta så otroligt länge. Hela min känslosfär blev färgad i guld och den håller sig stadigt glittrande. Jag är så lycklig! Det här var det bästa som kunde hända oss. AAAAH, jag tror jag spricker!

Kommentarer besvaras i kommentarsfältet.

Kommentarer besvaras i kommentarsfältet.