150723-designfix

Nu har jag kämpat med designproblemen jag nämnde tidigare!

Jag har gjort så att blogginläggens rubriker alltid har den gråa bakgrunden bakom sig, oavsett hur långa de är. Jag försökte placera datum-ikonen snyggt ovanpå det gråa området, men det gick inte riktigt att få det lika snyggt i telefonen som på datorn, men rubrikerna är i alla fall klart bättre än innan.

Jag har kämpat jättelänge med att få datum-ikonen som jag vill i telefonen, men texten blir hela tiden för liten där, och datum-bilden ser för stor ut. Jag vet inte hur jag ska komma runt detta, och jag har verkligen googlat som attan. Nu har jag dock centrerat texten och då blev det åtminstone lite snyggare.

Önskemålet att få det exakt som i datorn känns typ omöjligt, men nu är det ju mycket bättre än innan. Det är hyfsat snyggt på telefonen, och det ser inte ”uppenbart fel” ut – och det är ju huvudsaken! Jag tror jag får nöja mig såhär. :)

Kommentarer besvaras i kommentarsfältet.

Kommentarer besvaras i kommentarsfältet.