Det här är jag, typ

Jag har ju inte riktigt presenterat mig här. Det känns lite fånigt att skriva om sig själv, men jag gör ett försök ändå.

150716-inabild

Om jag skulle beskriva mig med tre ord så skulle jag säga ambitiös, skrattig och kreativ. Sedan skulle jag tillägga att jag är hungrig på livet. Jag älskar att lära mig nya saker, att få nya perspektiv på tillvaron och att utvecklas. Jag älskar färg, och jag älskar allt som är kreativt. Jag har lite för många intressen. Mina två största intressen är musik (sång/piano/trummor/lyssna) och dans (hiphop/house/locking/balett). Fler saker jag pysslar med ibland är fotografering, målande, digitalt skapande, webbdesign, skrivande, läsande och filmtittande. Jag är en riktig nörd och älskar att försjunka i något till 100 %. Något av det bästa jag vet är när hela kroppen riktigt bubblar av skratt.

  1. Åhh, vi känns som väldigt lika personer!! Är dock inte så jätteduktig på musik ):

    — svarat på personens sida.

Kommentarer besvaras i kommentarsfältet.

Kommentarer besvaras i kommentarsfältet.