150705-toffi

Under en titt i mitt bildarkiv dök din fina lilla nos upp och det dunkade till i hjärtat. Världens finaste katt, och mitt allra första husdjur. Så snäll du var; gjorde aldrig någon något illa eller oväntat, utan du var bara världens bästa lilla tjej. Vi kommunicerade med varandra genom olika ljud och det var som att ha en liten konversation med dig. Det kändes som att du alltid förstod – hur jag än mådde eller vad jag än tänkte på, så kändes det som att du bara ville visa att du fanns där, och att du lyssnade.

När jag var nio år kom du in i mitt liv, och jag fick dela femton år med dig. Vi var bästisar du och jag. Femton år av kattgos, ditt spinnande när jag skulle sova, en varm tass i handen, hur du sprang mig till mötes när jag kom hem, alla filtallrikar du lyckligt fick slicka rent, hur jag lärde dig ”Sitt!” och ”Varsågod!” när du skulle äta, hur du kom och la dig i min säng och ditt glada hälsnings-jamande som för att uppriktigt säga: ”Hej, jag tycker om dig!”. När din kropp blev trött och inte ville mer, då kunde inte mina tårar sluta rinna. Du fick ett fint kattliv, men jag kommer sakna dig för resten av livet. Du liksom är den bästa av alla katter, jag bara vet det.

  1. Aww vilken SÖT kisse haha :) jag har själv en svart honkatt vid namn Pärlan hon är en fin dam

    Idag bjuder jag på tips för lyckad trädgårdsfest på bloggen :)

    ha en solig sommarvecka.

    LOVE Maria Inredning – it’s Swedish for decor

    Wiie! Katter är ju bäst! :)

Kommentarer besvaras i kommentarsfältet.

Kommentarer besvaras i kommentarsfältet.