Hej världen!

150702-datorbilden

Det känns väldigt speciellt att sitta och skriva det här inlägget. Jag har haft den här hemsidan pausad i nästan fyra år (!), och innan det var den en hobby som jag höll på med regelbundet i väldigt många år. Jag öppnade Photoshop en kväll, och tänkte att jag “bara skulle testa lite”, “se vad som skulle hända” och känna efter om det skulle trigga igång en längtan och önskan om en nystart av Schackrutig.se. Efter att ha njutit fullkomligt av att få rita och pilla i mitt absoluta favoritprogram så kände jag mig säker. Såklart att jag måste återuppväcka mitt gamla forum där jag lagt ner så mycket energi och kärlek!

Under alla de timmar som jag byggt den här designen har jag haft riktigt kul och lärt mig väldigt mycket. Jag har kämpat med hur man anpassar designen till mobilen och mindre skärmar och brottats länge med diverse problem, som jag till slut har löst. Jag har verkligen insett på nytt hur mycket jag tycker om det här!

Så, ja. Här sitter jag nu. Och skriver ett blogginlägg. Något som jag inte har gjort sedan den 5 september 2011. Ovant, minst sagt. Men nu kör vi!

Så; Varmt välkommen till Schackrutig.se! Detta är min ventilationskanal. Min kreativa plattform där jag kan få släppa ut en del av allt surr som far runt i mig. Ord, bilder, stämningar. En slags yta att lägga saker på, så att jag får ventilera lite. Det är inget märkvärdigare än så. Och jag är bara en alldeles vanlig, mänsklig människa.

Kommentarer besvaras i kommentarsfältet.

Kommentarer besvaras i kommentarsfältet.